Osztrák hitel

osztrák hitel

Minek kell eleget tennünk, ha jelzáloghitelt szeretnénk igényelni?

A jelzáloghiteleknek jól meghatározott feltételei vannak. Ilyen például az életkorhatár, a munkaviszony vagy az ingatlanfedezet. Sokak által kedvelt hitelforma, mert nagyobb pénzügyi kölcsönökhöz lehet általa jutni, mint a hagyományosabb hitelformáknál, futamidejük hosszabb, kamataik alacsonyabbak.
Tovább

A jelzáloghitel igényléskor vegyük figyelembe az elbírálási időt is

forint hitel

Amennyiben nagyobb pénzösszegre van szükségünk és ezt nem tudjuk honnan beszerezni, igényeljünk jelzáloghitelt. Bár ez esetében rendelkeznünk kell egy ingatlannal vagy minimum egy gépjárművel, mert csak ezekre tudjuk felvenni, mégis ha úgy ítéljük meg, hogy stabilan fogjuk tudni majd törleszteni a várható havi részleteket, próbálkozzunk meg vele.
Tovább

Vizsgáljunk meg valamennyi ajánlatot, mielőtt döntenénk!

frank hitel

Ha nagyobb beruházásra készülünk, ingatlant szeretnénk venni, vagy a már meglévő lakásunkat szeretnénk felújítani esetleg kibővíteni, és ennek érdekében több pénzre lenne szükségünk, az egyik legegyszerűbb mód az, ha jelzáloghitelt veszünk fel.
Jelzáloghiteleket ingatlanokra szoktak kiadni a bankok, de újabban már gépjárművekre is vehetünk fel ilyen kölcsönöket.
Tovább

Mire használhatjuk a jelzáloghitelt?

jelzáloghitel

Jelzáloghitel felvételekor a hitelt felvenni szándékozó egyén egy vagy több ingatlant ajánl fel a bank számára fedezetképpen. Jelzáloghitel által nagyobb pénzösszegekhez juthatunk, mint egyéb kölcsönök esetében, és ezek összegének csak ingatlanjaink értéke szab határt. Felvehetjük bármilyen típusú lakóingatlanra, hétvégi házra vagy akár nyaralóra is. Futamidejük hosszabb, mint a nem jelzálog alapú hiteleké és kamatuk is alacsonyabb. Olyankor szoktak ilyen jellegű kölcsönökért folyamodni, mikor nagyobb összegű beruházások előtt állnak.
Tovább